Держслужбовці пройшли конкурс


alt

Ліченко, Анна. Держслужбовці пройшли конкурс : [Альона Садовська - найкращий спеціаліст у Деснянській райдержадміністрації] / Анна Ліченко, Юлія Кузьміна //  Хреща-тик. - 2011. - 30 черв. (№ 92). - С. 2 : фото.

Держслужбовці пройшли конкурс


Найкращий спеціаліст у Деснянській райдержадміністрації
alt

У конкурсі серед держслужбовців перемогла Альона Садовська, провідний спеціаліст відділу з питань кадрової роботи і державної служби Деснянської райдержадміністрації. Імена переможців і лауреатів оголосили 23 червня у приміщенні Київського академічного театру оперети під час урочистостей з нагоди Дня державної служби та нагородження переможців II туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець в місті Києві у 2011 році".

Конкурс складався із співбесіди з питань державного управління, тестування з етики та іміджу державної служби. Завершальним етапом цих змагань став публічний виступ. Насамперед оцінювали рівень професійності конкурсантів, їхні лідерські якості, здатність до креативного мислення — тобто все те, що сприяє ефективній та результативній роботі.

Начальник Головдержслужби України Тимофій Мотренко привітав усіх державних службовців і звернув увагу на важливість справи, яку кожен щодня виконує заради майбутнього. Від імені голови Київської міської державної адміністрації присутніх привітав зі святом заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

У другій частині урочистостей відбулася церемонія нагородження переможців II туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий держслужбовець" у номінаціях "Кращий спеціаліст" та "Кращий керівник" у міській та районних держадміністраціях. Оргкомітет визначив чотирьох призерів, серед яких є переможець та лауреати.

"Надзвичайно приємно одержати таку високу нагороду. Це не просто визнання та успіх, а й відповідальність і ефективний стимул для подальшої роботи, сходинка на шляху до нового досвіду, формування здорових амбіцій та бажання рухатись уперед,— поділилася своїми враженнями Альона Садовська. Вона подякувала організаторам конкурсу за організацію заходу та керівництву Деснянської РДА за підтримку.

Анна ЛІЧЕНКО, Юлія КУЗЬМІНА "Хрещатик"

 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter