11.02.2014

«Декупаж або серветкова техніка»
Майстер-клас

У наш час неймовірно розвинулася мода на речі «ручної роботи», на унікальні подарунки. Чи знаєте ви найлегший засіб добитися приголомшливого результату, створюючи ефектні предмети своїми руками?
 
Підказуємо, це – декупаж, декоративна техніка по тканині, склу, дереву та інших поверхнях. Вона полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується. Це - особлива аплікація, яка виглядає, як розпис. У цьому змогли переконатися і учні, і дошкільнята, і батьки, які опанували цю техніку, в майстер-класі «Декупаж або серветкова техніка» у бібліотеці ім. Ю.Гагаріна для дітей. Під керівництвом досвідченої майстрині пані Юлії (Рак Юлії Володимирівни) діти залюбки створювали «валентинки – магнитики». А дорослих дуже привабила книжкова виставка за цією темою і матеріали з Інтернету, які ретельно підготували до цього заходу бібліотекарі.
 
Співробітники бібліотеки висловлюють подяку вихователям підліткового клубу „Космос” Освітньо - культурного центру „Дивосвіт” за допомогу у реалізації творчого потенціалу відвідувачів бібліотеки.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter