19.03.2014

«Весняні фантазії»
Майстер – клас (солене тісто)

Створити власними руками маленьке диво – не тільки приємно і захоплююче, але й корисно для здоров’я. Це – позитивні емоції, розвиток дрібної моторики та уваги. Тому діти і дорослі завжди з задоволенням відвідують заняття творчої майстерні «Талановиті пальчики», у рамках програми «Мистецтво…Знак нескінченності», у бібліотеці ім. Ю.Гагаріна.

Майстер – клас по виготовленню прикрас з солоного тісту, зібрав молодших школярів Лісового масиву та їх батьків, вихованців районного «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» та підліткового клубу „Космос” освітньо - культурного центру „Дивосвіт”. Несподіванкою  для присутніх було відкриття про властивості солоного тіста, «інкрустування» виробів зерном чи прикрасами, про фарбування тіста не тільки харчовими барвниками, аквареллю або гуашшю, але й додаванням какао. Про це та багато іншого розповіла досвідчена майстриня Бойко Олена Славівна. Діти і дорослі із задоволенням ліпили квіти, ангелят, улюблені іграшки.

Користувачі і співробітники бібліотеки дуже вдячні протоієрею храму свв. мчч. Адріана і Наталії отцю Роману за сприяння у проведенні цього заходу.
 
 
 
 
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter