30.05.2014

«Киев, знаменитый величием и несчастьями,
                                                          это красота в истории нашей Родины».
                                                                                                  Николай Закревский

29 травня в ЦРБ № 141 відбулась творча зустріч «Київ – рідне місто моє…», приурочена до дня  Києва. Гостем бібліотеки був відмінник освіти України, Кавалер ордена «За заслуги» ІІІ-го ступеня, член Національної спілки краєзнавців Вакулишин Сергій Миколайович. Сергій Миколайович – ветеран педагогічної праці, автор книг та численних статей, що друкувались в міських газетах, журналах та окремих наукових збірниках.

Окрім  читачів бібліотеки, на зустріч з автором завітали студенти університету ІІІ- віку територіального  соціального центру Деснянського району. Автор  розповів про діяльність  музею історії Святошинського району, який є «дітищем» краєзнавця.
 
До уваги присутніх дослідник представив свої книги: «Околиці Києва: документально-публіцистична збірка», «Репортаж з Києва 1915 року», «(Не) мій Київ: збірка статей з концептуального києвознавства», «Філософський словничок». З великим азартом присутні взяли участь у вікторині. Переможці отримали призи від автора  та оплески від однодумців.
 
Краєзнавець  ділився з відвідувачами бібліотеки  своїми науковими дослідженнями. Відчувалось, наскільки автор закоханий в рідне місто  та які має глибокі історичні знання.
 
Шановні читачі та гості нашого сайту! В нашому фонді будуть книги Вакулишина Сергія Миколайовича.
  Всіх, кого цікавить історія нашого міста, ласкаво просимо  до бібліотеки!
 
 
 
 
 
 

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter