18.12.2014

   18 грудня в конференц-залі бібліотеки № 141 пройшов загальносистемний День інформації, присвячений підсумкам роботи за патріотично-просвітницьким проектом «Треба жити і пам'ятати» (до 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників (28.10.1944).
    Метою проекту було ознайомлення широкого кола користувачів з трагічними та героїчними подіями тих років, виховування почуття патріотизму і любові до Вітчизни, почуття вдячності до тих, хто виборов довгоочікуваний мир на українській землі.
    Підсумки роботи за проектом бібліотеки району представляли у вигляді слайд-презентації. При проведенні заходів бібліотеками залучалися ветерани Великої Вітчизняної війни, музичні школи, центр дитячої та юнацької творчості, учні середніх шкіл. Всі бібліотеки продемонстрували володіння традиційними формами роботи спільно з новими інформаційними технологіями. Були організовані та проведені: книжкові виставки, тематичні викладки, історичні відео-години, бесіди-діалоги, медіагодини-спомини, бібліографічні огляди, літературно-музичні вечори, виставки дитячих малюнків та ін., створена бібліографічна продукція. Масові заходи супроводжувалися документальними відеоматеріалами, аудіо записами, демонстрацією художніх фільмів, використовувалися ресурси інтернет.
    Найбільш яскраву слайд-презентацію «Літопис подвигу і пам’яті» представила  дитяча бібліотека № 119.
    Всі заходи просвітницького проекту «Треба жити і пам`ятати» виконували місію пам`яті та передачі інформації нащадкам про героїчне минуле нашого народу, на долю якого випала найжорстокіша війна ХХ сторіччя.  Всього за тематикою проекту було проведено 55 заходів, видано - 2835 книг, відвідали заходи у рамках проекту  - 2 277 користувачів.
 
 

 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter