26.02.2015

Казка-казка - наче бубликів в’язка

Що за вимір, простір і час, який об’єднує усі народи, всіх людей, здатний охопити всі розрізнення та різноманіття і скласти їх у гармонійний світ дивовиж та фантазій? Це казка. А казка родом з дитинства, де побував кожен з нас.

Найсприятливіші умови для гостин у світі казок спробували створити досвідчені у цьому питанні бібліотекарки 115 бібліотеки для дітей. У читальній залі бібліотеки ви можете потрапити у простір, наповнений іграшками, дитячими книжками, чарівними піснями, який перетворюється на справжню казку, коли сюди візитують діти.
 
26 лютого «Казковий дворик» став свідком справжнього калейдоскопу дивовижних оповідок та фантазій. Наших наймолодших читачів із ЗОШ № 270 захопила та розважила літературна вгадайка «У країні переплутаних казок». 

Діти із задоволенням розшукували у вирі оповідок бібліотекарки знайомих героїв, та відправляли їх до відповідних казок. За допомогою саморобних паперових пальчикових іграшок маленькі читачі мандрували сторінками збірок казок, що мешкають на полицях бібліотеки.
Двері «Казкового дворика» відкриті для кожного мрійника. Ласкаво просимо вас завітати у казку.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter