18.06.2015

 Біженці - це одна з найбільш гострих та актуальних  проблем сучасного світу. Міжнародна та українська спільнота консолідує всі свої зусилля щодо підтримки цієї категорії населення.
18 червня напередодні Всесвітнього дня біженців (20.06) в бібліотеці № 141 відбувся інтернаціональний вечір дружби «Будьмо толерантними !» (за проектом «Пізнай, прийми та руку простягни», який діє в бібліотеці з квітня 2011 року).
 В заході взяли участь родини з Афганістану, Ірану, Пакістану.
 З вітальним словом до громади біженців звернувся завідувач відділом  управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в м.Києві державної адміністрації Оганесян Армен Вікторович. Бібліотекою була підготовлена медіа-презентація, що розповідає про дружбу та взаєморозуміння між різними народами, про заходи, які відбулись за роки плідної співпраці в рамках проекту: різноманітні мистецькі, літературні вечори, бесіди, майстер-класи  та ін.
 
 
 
 Яскравий, натхнений  танок продемонстрували  присутнім на заході дівчатка, які з радістю  відвідують бібліотечний  літній табір «Веселка».
 Всі бажаючі мали змогу  взяти  участь у майстер - класі з плетення браслетів із стрічок кольорів  «неба» та  «золотої пшениці».
 Власноруч спечені бібліотекарями пироги та  чаювання  оживили спілкування з діточками. Задоволені діти - щасливі батьки.
 
 

 
 Саме в  діалозі між різними культурами народжуються взаєморозуміння, взаємопідтримка,  «відкритість»  в спілкуванні між людьми, які так необхідні  нам сьогодні.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter