24.09.2015

Діти і батьки читають залюбки
 
 «Книги нам несуть чудовий знань нелічений запас.
Світ яскравий, кольоровий відкривається для нас.
Все, про що не здогадався, навіть думати не міг,
Чи не знав, чи сумнівався – дізнаємося із книг.»
 
Святкування Всеукраїнського дня бібліотек продовжується!
 
Біля бібліотеки грає весела музика, линуть пісні про книги і бібліотеку. По-літньому яскраве сонечко та гарна погода 24 вересня знову надихнули бібліотекарів та читачів до спілкування просто неба на бібліотечній галявині. Знову книжечки та журнали «вийшли» подихати свіжим повітрям, помилуватися барвистими кольорами золотої осені та відкрити свої сторінки усім бажаючим. На бібліотечній галявині гостей чекали книжково-ілюстративна виставка, настільні ігри, розмальовки, іграшки-казкові герої, які читають книжки про себе.

Не оминали книжкову галявину і діти, і дорослі, котрі залюбки пригадували дитинство, свої дитячі бібліотеки, вітали всіх зі святом і висловлювали гарячу підтримку такій корисній роботі бібліотекарів.

Із задоволенням на галявину завітали наші улюблені друзі - вихованці ДНЗ № 176, щоб привітати бібліотекарів і бібліотеку, почитати цікаві книжки та журнали, помалювати. Діти щиро дякували бібліотекарям та під веселу музику подарували їм танок. «Ми любимо бібліотеку!» - такий флешмоб дітлахи влаштували на бібліотечному ганку.

Бібліотеки потрібні дітям – діти потрібні бібліотекам!
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter