01.08.16

У продовження шоколадного липня бібліотека зібрала усіх найбільш ласих до солодкого читачів та відправилася на екскурсію до справжньої шоколадної фабрики.
 
Кондитерська корпорація  відчинила двері у світ солодощів для наших читачів. У рамках екскурсії нам розповіли про історію кондитерської корпорації, познайомили з продукцією, провели солодку дегустацію та дозволили зазирнути у виробничі цехи.
 
 
Переодягнені у білі халата, як справжні кондитери, або, навіть, доктори кондитерської справи, діти відправилися споглядати процес створення солодощів. Ще на вході до просторих залів у цікаві носи вдарив смачний запах шоколаду, а через кілька метрів перед очима постала велика конвеєрна стрічка, по якій стрункими рядами кілограми шоколадного печива шикували у великі картонні коробки. «Шкода, що жодної такої коробочки винести не вдасться!» – зітхнули діти. Але враження та емоції, отримані від спільних подорожей, відкриттів, досліджень – приємний, солодкий подарунок, який залишається з нами на все життя.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter