21.11.2016

«Українці - нація нескорених»
 
«Червоним полум’ям горить Вкраїна
І чорний дим їй застеляє очі,
Стоять герої слави до загину,
На барикадах люди дні і ночі…»
Трофимова Ніна

 
 
 
 
 
 
 
Трагічні події Революції Гідності та Свободи тривожать та не залишають байдужим жодного громадянина нашої країни.
 
21 листопада в Галереї Мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного було відкрито  тематичну виставку-інсталяцію «Зима, що нас змінила…», присвячену ІІІ-ій річниці  Революції Гідності. Виставка є синтезом живописних робіт, фотографій та дитячих малюнків.
 
На виставці можна ознайомитись з роботами відомої української художниці, члена Національної Спілки художників України  Марії  Петрівни Соченко, картинами народної художниці України Лесі Миколаївни Тищенко, фотографіями члена Національної Спілки фотохудожників України Олександра Григоровича Тимошенка. Кожен з художників знаний  не тільки в Україні , але й далеко за її межами.
 
Колаж малюнків учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашого району представлені на виставці- інсталяції «Ялинка».
 
В заході взяли участь : заступник Голови Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Алєксєєнко Ірина Миколаївна; Голова Ради Митців Галереї Мистецтв, народний художник України Франчук Валерій Олександрович; художниця Соченко Марина Петрівна; учасник Євромайдану, фотохудожник  Олександр  Григорович  Тимошенко; українська поетеса , мешканка нашого району Тетяна Маслова; учні ЗНЗ №259.
 
Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв Майдану.
Події Революції Гідності та Свободи - це нове обличчя сучасних українців, які вийшли відстояти своє право на євроінтеграцію і право на життя в країні, де поважають честь і гідність кожного громадянина.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter