20.01.2017

«Суму Вінні-Пух не знає, залюбки пісні співає»

20 січня юні читачі бібліотеки № 119 – учні 1-го класу СЗШ № 207 -  мали змогу виявити свою кмітливість та спостережливість, взявши участь у літературній вікторині, присвяченій чудовій книжці «Вінні-Пух та всі-всі-всі» Алана Мілна, до 135-річчя від дня народження відомого англійського письменника. Адже вже більше 90 років кумедний ведмедик Вінні-Пух та його друзі несуть радість у життя кожної дитинки.
Щоб допомогти дітлахам краще упоратися із завданнями, бібліотекарі розповіли історію написання цього всесвітньо відомого твору – домашньої казки, яку письменник спочатку розповідав своєму синові Крістоферу Робіну, а пізніше перетворив на улюбленішу книгу дітвори. Зі сміхом школярі переглядали мультики і разом із Вінні-Пухом співали веселі пісеньки та переживали цікаві пригоди у Зачарованому Лісі.
Пригадавши захопливі історії про славнозвісного ведмедика, юні читачі наввипередки відповідали на запитання вікторини та залюбки отримали від бібліотеки невеличкі презенти – книжкові закладки. М’які іграшки – герої казки, які підібрали бібліотекарі, надихнули дітлахів на рольову гру «В гостях у Вінні-Пуха». Із задоволенням школярі обирали для читання книжечки Алана Мілна із викладки «Славетний батько Вінні-Пуха». Адже виявляється, той, хто щодня читає, чинить іще мудріше, ніж той, «хто на гостини зранку йде». Тому що, читаючи, він може посміхнутися, зажуритися, розкрити таємницю, поміркувати. А також - кожного дня мати чудовий настрій!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter