17.02.2017

Моя країна Україна
Презентація книги

Поки в Польщі проходять бої вовняними клубками, приуроченні до святкування Дня кота, найвідоміший кіт України – Воркіт – святкує у бібліотеці №115.

Повна зала дітлахів та дорослих завітала на презентацію книжки «Щоденник котячих мандрів» за участі авторки – української казкарки, сценаристки та ілюстраторки Лани Ра.

Аудиторія охоче згадувала всіх знайомих котів та їх чудернацькі звички. Авторка щоденника ж розповіла про дивовижні пригоди, які трапилися котові, герою «Щоденника», у мандрах Україною. Найцікавіші місця оповідок були зачитані артистичним помічником письменниці  – Женею.
З великого екрану виступав і сам Воркіт. Діти радо зустріли комусь вже знайомі, а для когось нові, серії пластилінового мультсеріалу студії «Новаторфільм» «Моя країна Україна», за яким вийшла книжка.

«Щоденники кота» - це пригодницький екскурс містами та історією України. Подорожувати з котом веселіше, а Україною – цікавіше. Тож, крізь сторінки щоденника ви отримаєте змогу побувати в містах Одеса, Кривий Ріг, Львів, Коломия, Мелітополь, Саки, Вилкове, у селах Легедзине та Шешори, промчати луганськими степами, пірнути до Чорного озера, здійнятися горою Опук та найцікавіше –  поблукати часом.
Черга за путівником із автографом авторки вишикувалась щільна та довга, вкорочувати очікування довелося цукерками, що зробило кінець свята вдвічі солодшим.

Дякуємо всім, хто прийшов! Бажаємо скоріше взятися за читання «Щоденника»!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter