22.03.2017

Чарівний світ Чукоккали

Цей березневий тиждень ми присвятили автору, вірш якого змалку знає кожен. До 135-річчя з дня народження великого дитячого письменника, публіциста, літературного критика, перекладача, літературознавця, журналіста Корнія Івановича Чуковського ми об’єднали у бібліотеці найпалкіших шанувальників його творчості. На абонементі для дошкільників та учнів 1-4 класів організована книжкова виставка-персоналія «Казкове розмаїття Корнія Чуковського».
Вихованці ОКЦ «Дивосвіт» за творами  Чуковського підготували серію картин, виставку яких ми запрошуємо відвідати у нашій бібліотеці. На відкритті виставки святкували іменини Цокотухи, у затишній і душевній атмосфері обговорювали твори Корнія Івановича, комічні образи персонажів його казок, переказували найцікавіші сюжетні колізії, читали вголос віршовані казки.
Чудову барвисту виставку художніх робіт  відвідали учні 2 класу школи-дитсадка «Вікторія», які також взяли участь у казковому міксі «Весела плутанина». А потім на дітей чекала «Плутанина» та «Тараканище» Корнія Івановича на екрані бібліотечного кінозалу.

Читайте більше хорошої літератури, від неї кожен Бармалей обов’язково стає і добрішим і милішим!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter