10.04.2017

Марія Морозенко:
«Я – просто людина, частина землі…»

Літературне знайомство

Бібліотека №115 завітала на зустріч до учнів 5 класів ліцею № 293 із відомою поетесою, казкаркою, головою Творчого об'єднання дитячих письменників Національної спілки письменників України, володаркою численних літературних нагород Марію Морозенко.

Вражає, як цікава людина здатна миттєво захопити досить велику та ще й дитячу аудиторію. Марія Морозенко спілкувалась із учнями про книжки та читання, розповідала про свою творчість, читала вірші, спільно з аудиторією переказувала сюжети своїх найвідоміших творів.
Дилогія авторки про Івана Сірка, знайома практично кожному учневі та учениці, а її головний герой, життя, якого сповнене неймовірних пригод, овіяне легендами та міфами, не лишає байдужим юних читачів. Обговорення та обмін враженнями про улюблені книжки та їх персонажа Сірка, його характер, вчинки, сильний  дух тривало дуже довго. Обидві книжки «Іван Сірко – славетний кошовий» та «Іван Сірко – великий характерник» є у бібліотеці № 115 для дітей, вони чекають на прихильників творчості Марії Морозенко та історичного персонажа Івана Сірка, або тих, хто ще не мав приємності з ними познайомитись.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter