28.09.2017

«З духовного ставлення дитини до літератури формується її світогляд»
Зустріч із письменницею Наталією Осипчук

Зустріти свято із друзями – що може бути більш приємним? А якщо це свято – Всеукраїнський день бібліотек, а друзі – бібліотекарі, читачі та письменник, то зустріч перетворюється на цікаве спілкування поціновувачів книги.

28 вересня учні 3-го класу СШ № 213 поринули у чарівний світ українського художнього слова письменниці Наталії Осипчук, яка завітала на гостини до бібліотеки.
Пані Наталія запропонувала дітям пізнавальну літературно-мовознавчу гру. Розділившись на команди «Юні бібліотекарі» та «Юні поети», школярі пригадували прислів’я про книгу, читання і бібліотеку, взяли участь у письменницькому майстер-класі «Рима нашвидкуруч». З усмішкою та щирою душею письменниця презентувала нову повість для дітей «Нас чекають у Щасливому», що адресована усім читачам, які не уявляють свого життя без пригод та мандрівок. Діти читали уривки із повісті та познайомилися із головними героями – школярами Даною і Данком, котрі, долаючи усі перешкоди, всіляко допомагають своєму другові Максу.
А розділ «Увага, смертельний номер: ми поїдаємо скло!» спонукав читачів пригадати фокуси, які вони усім залюбки продемонстрували.

Спільне фото на пам’ять, букет квітів авторці на знак подяки, книжки з автографом та найкращі побажання бібліотекарям – так завершилася ця чудова зустріч.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter