12.10.2017

«Чудеса Північної Америки»
Відео-екскурсія
за проектом «Читаючи, подорожуй світом!»

 
Хіба ж не чув хтось про сім чудес світу – незвичайні творіння людського генія, що вражали уяву сучасників красою, величчю і досконалістю? Але ж є й інші, не менш захоплюючі чудеса, серед яких ми живемо. І бібліотека запрошує  юних читачів  пізнавати навколишній світ, долучає до віртуальних туристичних подорожей, які покликані розвинути інтерес до історії та культури людства.
Так, 12 жовтня учні 3-го класу СШ № 147 відкривали для себе неповторні цікавинки країн Американської Півночі. Переглянувши уроки «Тітоньки Сови» про історію Північної Америки, слайд-презентацію «Чудеса Північної Америки», створену бібліотекарями, вони ознайомилися із дивовижними творіннями природи Американського континенту – глибокими каньйонами, гримливими водоспадами, роздольними заповідниками. Вразили дітей і творіння людських рук, що милують вічною красою – давні храми, палаци та неповторні сучасні споруди. А розгадки таємниць, що їх оточують, заінтриговані читачі шукали у книжках із виставки «Північна Америка – дивовижний материк планети Земля». У нагоді також стали флаєра «Чудеса Північної Америки» та веб-бібліографічна довідка «Діснейленд – світ дитинства та казки», які отримали  діти.
Подорож у бібліотеці завершена – але вона  триває для зацікавлених школярів, які обрали книжки для читання вдома. Адже бібліотека – це скарбниця книг, що стають супутниками допитливих на все життя!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter