25.01.2018

«До школи з букварем крокує хлопчик дерев'яний»
Гра «Поле чудес»
за проектом «Маленькі кроки у світ великої літератури»

«Дитяча книга повинна бути доброю книгою,
 вчити шляхетності та чесності»
Олексій Толстой

Під звуки веселої пісеньки з художнього фільму «Пригоди Буратіно» 25 січня для учнів 3-х класів СШ № 213 в бібліотеці № 119 розпочалася гра «Поле чудес» за казкою «Золотий ключик, або Пригоди Буратіно» відомого російського письменника Олексія Толстого до 135-річчя від дня народження.
Перед початком гри бібліотекарі розповіли юним читачам історію написання книги. Діти із задоволенням перегорнули сторінки веселої та мудрої казки, а мультфільм «Пригоди Буратіно» долучив школярів до світу пригод і пустощів дерев’яного бешкетника. Книжкова добірка «Скарбниця чарівних казок» ознайомила з найкращими творами видатних письменників світу.
Літературна гра, яку підготували бібліотекарі, виявила, наскільки уважно учні читають книжки, як запам’ятовують зміст, які висновки роблять з прочитаного. Охоче діти відповідали на цікаві запитання, допомагали один одному. Переможцями були визнані усі учасники, вони отримали призи-закладки. А головне – юні читачі запам’ятали, що найважливіше у цьому світі, за словами Буратіно, «це рятувати товаришів, от і все!»
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter