01.03.2018

«Король епізоду. Борислав Брондуков»
Творча зустріч

1 березня в ЦРБ ім. П. А. Загребельного для користувачів різних категорій  відбулась творча зустріч з українською актрисою Катериною Брондуковою, дружиною народного артиста України, першого лауреата Державної премії ім. О. Довженка та інших мистецьких нагород - Борислава Брондукова. Ювілейний захід присвячений  80-річчю від дня народження знаменитого українського актора.

Увазі відвідувачів було представлено виставку-інсталяцію «Комік з печальними очима», яка розповідає про творчі досягнення, життєві колізії, романтичне кохання актора. Книжкова експозиція була люб’язно доповнена пані Катериною, яка представила ексклюзивні фотографії акторських робіт Бронислава Брондукова. Останні роки  свого життя він мешкав із своєю родиною в нашому районі в с. Биківня.

Присутні мали можливість подивитись уривки із кінострічок за участю майстра проникливих трагічних і комічних ролей та документальну кінострічку «Борислав Брондуков».

Катерина Брондукова подарувала  бібліотеці та присутнім книги актора «13 сповідей моїх…». Це цикл віршів, який був присвячений дружині Катерині, котра й досі зберігає теплі спогади про їхні щасливі моменти життя.

Ласкаво просимо до бібліотеки!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter