27.03.2018

Казкове розмаїття на блакитних екранах
Мульткарусель

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання вихованці ДНЗ № 12 відвідали бібліотеку №119 для дітей, де поринули у чарівний світ своїх улюблених казок.

Дітки уважно слухали бібліотекаря, яка нагадала про правила користування бібліотекою, про дбайливе ставлення до книжок. Охоче дошкільнята розповідали про свої домашні бібліотеки, про улюблені твори.

Маленькі відвідувачі залюбки гортали сторінки книжок із виставки “Завжди було і буде вічне – дитина з книжкою в руці!”, із цікавістю розглядали яскраві ілюстрації. Також майбутні першокласники намагалися самостійно читати, показуючи бібліотекарям своє бажання якомога скоріше стати найкращими читачами.

Із задоволенням дітлахи перглянули чудові мультфільми та побачили, як герої улюблених казок оживають на екрані. Діти сміялися над витівками кмітливої ворони, співчували зайчику, який розгубив яблука по дорозі додому, та були просто у захваті від добрих, світлих та повчальних мультиків!

Дошкільнятам дуже сподобалася зустріч у бібліотеці. Вони переконалися, що читання може бути цікавим та захоплюючим заняттям.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter