14.06.2018

«Поради лікаря Будьздоровченка»
Година здоров'я

«Головним скарбом життя є здоров’я,
і, щоб його зберегти, потрібно багато чого знати.»

Авіцена
 
Надворі нарешті запанувало спекотне, сонячне і таке довгоочікуване літо! А це означає, що дітей очікує багато веселощів, чудових емоцій та пригод. Але не слід забувати, що саме влітку треба бути особливо обережними та уважними до свого здоров’я, дотримуватись правил безпеки під час активного дозвілля, відпочинку біля води.

Про це 14 червня і вирішила нагадати вихованцям дитячого табору «Лісовичок» бібліотека № 119 для дітей. А допомогли бібліотекарям і дітям у цьому книжкова викладка «Острів здоров’я – дитинства край, завжди для себе його відкривай» та добірка «До здоров’я – кроком руш!» з журналу «Барвінок». З них школярі дізналися про користь овочів та фруктів, здорового харчування, важливу роль спорту у житті людини, а також – нескладні правила гігієни, які стоять на варті нашого здоров’я та гарного самопочуття і настрою.
Також діти із задоволенням взяли участь у веселій вікторині та навперебій демонстрували на макеті, як вони чистять зуби. Таке заняття дуже сподобалося юним відвідувачам та розвеселило їх! По завершенню вікторини вони отримали корисні поради від лікаря Будьздоровченка, в якості якого виступила бібліотекар.
Звичайно ж, не обійшлося і без мультиків! Разом із улюбленими героями – Фіксиками - вихованці табору залюбки долучилися до абетки здоров’я. Діти так захопилися, що навіть почали співати в унісон пісні з мультфільму, тож бібліотеку заполонили веселі та дзвінкі дитячі голоси.

Сподіваємося, що юні читачі будуть дотримуватися нескладних правил, про які розповіли бібліотекарі та які допоможуть убезпечити себе під час канікул і запам’ятати літо позитивним, яскравим та сповненим лише прекрасних спогадів.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter