23.08.2018

«У моєму серці Україна!»
Святкова концертна програма
 
У День Державного прапора України та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України для мешканців Деснянського району відбувся районний святковий захід на свіжому повітрі ‒ «У моєму серці Україна!».
Публічні бібліотеки району приєдналася до святкування і влаштували вже звичний для деснянців патріотичний майданчик: «Живи, Україно, живи для краси!».
Привертала увагу гостей виставка «Ми щасливі, що ти у нас є наша вільна, свята Україна» на якій були представлені найновіші видання з історії формування та розвитку Української держави, книги про знаменні події минулого й сучасності та про видатних українців.
Скарбничку знань про Україну поповнили учасники свята різних вікових категорій, які взяли участь у історико - пізнавальних вікторинах «Велична моя Україна…», «Чи знаєш ти Україну?» та вікторині-кросворду «Наша країна – Україна». Найактивніші отримали подарунки від бібліотеки.
 
Для дітей молодшого шкільного віку були проведені вуличні читання патріотичних поезій класиків української літератури «Живи і міцній українська Державо!» та майстер-класи «Браслети єдності», «Зроби блокнот своїми руками…» з українською національною символікою.
 
Бібліотекарі разом з гостями заходу влаштували цікаву ігротеку, яка дозволила перевірити знання патріотів про свою країну.

ЦРБ ім. П. Загребельного були підготовлені флаєри - пам’ятки  «Символи незалежної України» та «Живи і міцній Українська Державо!», які нагадали присутнім про основні етапи становлення незалежності України.

Продовжувати веселощі запрошуємо вас до бібліотек, де усі разом  із книжками ми весело перейдемо до зустрічі нових свят.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter