Новосвітня, Катерина. На Троєщині відкрили оновлене укриття в бібліотеці

Новосвітня, Катерина. На Троєщині відкрили оновлене укриття в бібліотеці [Електронний ресурс] : чергове укриття відремонтували на Троєщині. Ним зможуть скористатися відвідувачі бібліотеки, Галереї мистецтв, а також інших установ, що знаходяться поруч [ЦРБ ім. П. А. Загребельного, вул. Рональда Рейгана, 6] // Вечірній Київ. – Електрон. текст. – Режим доступу: https://vechirniy.kyiv.ua/news/91933/,  вільний (дата звернення: 04.12.2023). – Назва з екрану. – Мова укр.


На Троєщині відкрили оновлене укриття в бібліотеці

Чергове укриття відремонтували на Троєщині. Ним зможуть скористатися відвідувачі бібліотеки, Галереї мистецтв, а також інших установ, що знаходяться поруч.

Про це повідомила депутатки Київради (партія УДАР) та заступниця голови КМДА Ганна Старостенко у Фейсбук.

Приміщення обладнано зручними диванчиками, кріслами, столами, є аптечка та санвузол. Для дітей та дорослих тут є різножанрові книги, журнали та настільні ігри. А в разі відключення електроенергії передбачено підключення до генератора. Укриття розташоване за адресою: вул. Рональда Рейгана, 6.


За останні два місяці це вже третє відремонтоване укриття на її окрузі.

Недавно відкрилися після ремонту укриття в Дитячій школі мистецтв на проспекті Червоної калини та у багатоповерховому житловому будинку, стіни якого прикрашає Самчиківський розпис.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter