ЦРБ ім. П.А. Загребельного

Деснянський район: Із глибини століть у сьогодення

Шановні користувачі!

Довідково-інформаційне видання, запропоноване Вашій увазі – це розповідь про Деснянський район. Це подорож у минуле краю, який ми тепер вважаємо “малою батьківщиною”, це розповідь про його сьогодення, про досягнення і проблеми його жителів. Деснянський район не має архітектурних перлин, якими пишаються інші райони міста, але земля наша не менш історична і Ви в цьому переконаєтесь.

Це видання підготовлене на основі матеріалів з друкованих видань, публікацій в періодичних виданнях, матеріалів, наданих райдержадміністрацією, пошукових старань бібліотечних працівників і т.ін. Підбір матеріалу закінчено початком 2006 року.

Сподіваємось, що ознайомлення з цим матеріалом збагатить Ваші знання і стане корисним для Вас.
 
 

Спортивні заклади Лісового масиву (інформаційна довідка) 2012 рік

 

Доки жінка буде на землі

Доки жінка буде на землі

 

Цими поетичними рядками сучасної української поетеси Лесі Клименко визначена суть і призначення  жінки на цьому світі. Жінка -  це початок всіх початків. Від неї на землі усе. І доки вона житиме – з нею поруч завжди будуть радість, затишок, дитячий сміх, порядок. Це вона зігріває землю у своїх долонях. Жінка є носієм прекрасного дару – любові. Любові до рідної землі, людей, сім/ї, дітей, професії. 

Але жінка – не лише мати, дружина, , берегиня сімейного вогнища. Жінки зарекомендували себе як висококласні професіонали в усіх сферах господарства . Сьогодні саме жінки виводять підприємства на європейський рівень. Не залишаються жінки й осторонь суспільного життя країни. Жінки беруть на свої плечі тягар відповідальності за майбутнє країни, вони вірять у власні сили й можливості.

Саме з такими діловими жінками й познайомлять Вас матеріали, представлені в рекомендаційному списку літератури.

Переглянути

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter