Списки

Запрошення до майстерні "Сонечко"

Шановні діти!

Запрошуємо вас до творчої майстерні "Сонечко"! Тільки тут ви вдосталь зможете експериментувати з різноманітними матеріалами та техніками; розвівати фантазію та творчі здібності, акуратність, терпіння і вміння доводити розпочату справу до кінця. А головне -створювати власними руками шедеври, які стануть об’єктом вашої гордості, оригінальним подарунком для мами, тата, бабусі  чи дідуся! Ви отримуєте задоволення, позитивні емоції та впевненість у своїх силах. Ми чекаємо на вас у першу та другу середу місяця.


 

Краще, сучасне, дитяче

Юні друзі!

Кожного року в Україні видається більше тисячі назв книжок для дітей. Читачеві-початківцю важко зорієнтуватися у цьому океані друкованої продукції, знайти якісну літературу до смаку. Цей буклет має на меті допомогти дітям і підліткам отримати інформацію про нові книжки, видані в Україні.


 

Програма жіночого клубу „Іванна”

Шановні користувачі!

Вашій увазі пропонується програма жіночого клубу „Іванна” на 2017 рік.



 

Каталог книжкової виставки-панорами «Країни Сходу запрошують друзів»

Шановні читачі!

Бібліотека представляє Вашій увазі каталог книжкової виставки-панорами «Країни Сходу запрошують друзів» (за проектом Деснянської ЦБС «Читаючи, подорожуй світом»), матеріали якої відкриють для вас Азію – найбільшу частину світу.


 

Каталог книжково-журнальної виставки «Читаючи, подорожуй світом!»

Шановні користувачі!

Пропонуємо Вашій увазі каталог книжково-журнальної виставки за загальносистемним проектом  «Читаючи, подорожуй світом!»



 

Книги Видавництва Старого Лева

Шановні друзі!

Анотований список літератури «Книги Видавництва Старого Лева – це радість читання та пізнання світу» складений у рамках проекту бібліотеки № 119 для дітей «Маленькі кроки у світ великої літератури».


 

Чарівний світ природи у творах дитячих письменників

Шановні користувачі!

Пропонуємо Вашій увазі інформаційний список «Чарівний світ природи у творах дитячих письменників» складений за проектом бібліотеки № 119 «Маленькі кроки у світ великої літератури».


 

Особливе дитинство особливих дітей

Шановні батьки та діти!

У сім’ї народився малюк… Він не схожий на інших. Як буде зростати «особлива» дитина?

Вашій увазі пропонуємо рекомендаційний анотований список художньої літератури та статті із цієї теми для дітей з обмеженими можливостями – учнів 1-2 класів та організаторів дитячого читання.

 
 

Вивчаємо англійську разом


2016 рік в Україні оголошено роком англійської мови. А тому вивченню англійської мови має приділятися більше уваги. На виконання цього завдання Деснянською ЦБС було започатковано відповідний проект.
 
Пропонуємо Вашій увазі рекомендаційний список літератури з вивчення англійської мови для маленьких читачів та їх батьків.
 
 
 

Часодії. Знайомтесь: Нова книга!


Вітаємо у нашій бібліотеці!
 
Презентуємо нового сучасного українського автора Наталю Щ́ербу, яка пише в жанрі підліткової фантастики та фентезі.
 
Пропонуємо всі частини роману автора із циклу «Часодії».
 
Звичайна дівчинка-підліток Василина несподівано дізнається, що її рідний батько — впливовий маг Ефлари, світу, створеного особливою часовою магією. Батько забирає доньку до себе, і дівчинка опиняється в самому серці небезпечної гри часодіїв, фей і лютів.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter