Списки

Деснянський район на сторінках преси - I півріччя 2014 р.

 
  Поточний бібліографічний список  «Деснянський район на сторінках преси» повідомляє про найважливіші статті з періодичних видань, що надійшли в Центральну районну бібліотеку № 141 Деснянської ЦБС протягом  І півріччя 2014 року.
 
 

Деснянський район на сторінках преси - II півріччя 2013 р.

 
  Поточний бібліографічний список  «Деснянський район на сторінках преси» повідомляє про найважливіші статті з періодичних видань, що надійшли в Центральну районну бібліотеку № 141 Деснянської ЦБС протягом  ІI півріччя 2013 року.
 
 

Захист трудових прав вагітних жінок і молодих мам (2014)

 
  Народження дит­ини - од­не з тих рішень, які повністю змінюють жит­тя жінки. При­хо­дить час за­но­во переоцінити ба­ланс між професійними до­сяг­нен­ня­ми, ро­ди­ною, кар'єрою, тур­бо­тою про се­бе.
 
 

Юні герої Великої Вітчизняної Війни (2014)

 
  Інформаційний список «Юні герої Великої Вітчизняної війни» складений у рамках патріотично-просвітницького проекту Деснянської ЦБС «Треба жити і пам’ятати», присвяченого 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників.
 
 

“Здоров’я – найдорожчий скарб” (2014)

 
  У поточному бібліографічному списку «Здоров’я  - найдорожчий скарб» користувачі знайдуть відповіді на хвилюючі їх питання стосовно здоров’я, методів його закріплення та профілактики захворювань організму.
  Мета цього бібліографічного списку — донести до кожного користувача важливість збереження свого здоров'я.
 
 
 

"Кроки до довголіття (зціли себе сам)" (2013)

 
У поточному бібліографічному списку «Кроки до довголіття» користувачі знайдуть відповіді на хвилюючі їх питання стосовно здоров’я, методів його закріплення та профілактики захворювань організму.
 

Зростаймо розумними, кмітливими, допитливими! (2013)

 
Рекомендаційний список „Зростаймо розумними, кмітливими, допитливими!” складений у рамках проекту бібліотеки № 119 для дітей «Маленькі кроки у світ великої літератури».

 

"Австралія – країна незвіданих тварин і рослин" (2013)

 Юний друже!
 
Хочемо привернути твою увагу до дивовижної країни, яка розташована у південній півкулі нашої планети. А називається вона – Австралія.
 

"Українські письменники Австралії дітям" (2013)

 
 
Інформаційний список «Українські письменники Австралії - дітям» складений у рамках проекту Деснянської ЦБС «Щаслива Австралія – прекрасний край вічної весни», присвяченого 225-річчю утворення Австралії як країни.
 

”Відома і невідома Австралія” (2013)

 
 
Каталог виставки-вікторини за проектом «Щаслива Австралія – прекрасний край вічної весни».
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter