Бібліографічна продукція

 

«Білий ферзь»

Шановні читачі!

Для корисного і цікавого проведення дозвілля при відділі обслуговування користувачів працює  клуб  любителів гри у шахи «Білий ферзь».

 
 

Жіночий клуб „Іванна”

Для залучення до бібліотеки жінок, зокрема середнього віку при бібліотеці імені С. Олійника у 2011 році був заснований жіночий клуб „Іванна”.

 

"Пам’ять героїв стукає в наші серця"

Шановні  Деснянці!

Вашій увазі пропонуємо буклет  присвячений пам’яті тих, хто загинув  на Майдані – героям «Небесної сотні».

 

Амвросій Максиміліанович Бучма (1891-1957)

Шановні  користувачі!

Пропонуємо вашій увазі пам’ятку, присвячену Амвросієві Максиміліановичу Бучмі, українському акторові театру і кіно, режисеру. Пам’ятка розроблена до 125-річчя від дня народження митця.


 

Національномий історико-меморіальний заповідник «Бабин Яр»

Шановні  Деснянці!
 
Вашій увазі пропонуємо буклет, присвячений Національному істори-ко-меморіальному заповіднику «Бабин Яр».

 

Володимир Хавкін - великий філантроп (15.03.1860 – 26.10.1930)

Шановні  Деснянці!
 
Вашій увазі пропонуємо буклет  присвячений відомому бактеріологу, імунологу та епідеміологу – Володимиру Хавкіну згідно проекту «Україна в контексті світової цивілізації».

 

Міжнародній премії Андерсена - 60


 
Міжнародну премію імені Ханса Крістіана Андерсена вручають за видатний внесок у дитячу літературу найкращим письменникам і художникам-ілюстраторам дитячої книги.

Якщо Ви бажаєте дізнатися більше фактів про життя та діяльність видатного данського письменника, завітайте до нашої бібліотеки. 

 
 

Вивчаємо англійську разом


2016 рік в Україні оголошено роком англійської мови. А тому вивченню англійської мови має приділятися більше уваги. На виконання цього завдання Деснянською ЦБС було започатковано відповідний проект.
 
Пропонуємо Вашій увазі рекомендаційний список літератури з вивчення англійської мови для маленьких читачів та їх батьків.
 
 
 

Дивовижний світ мистецтва


«Усі діти – художники.
Проблема в тому, щоб
 лишитися художником,
коли стаєш дорослим»
Пабло Пікассо
 
Читацьке призначення:
Учні 5-6-х класів та усі охочі дізнатися більше про мистецтво, навчитися орієнтуватися у світі живопису або просто поділитися власними роздумами враженнями та відчуттями.
 
 
 

Засекречений конструктор Челомей Володимир Миколайович


Вебліографічна довідка представляє  Інтернет-ресурси  про життя та діяльність видатного українського вченого, механіка, генерального конструктора ракетно-космічної техніки, дійсного члена АН СРСР та Міжнародної академії астронавтики, двічі Героя Соціалістичної Праці Челомея Володимира Миколайовича. Оскільки його діяльність була переважно спрямована на створення великого оборонного щита СРСР – він був глибоко засекреченою людиною. І тільки зараз ми відкриваємо це ім’я. Завдяки таким людям Україна може вважатися одним з провідних лідерів космонавтики.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter