Image 1Головна місія бібліотек Деснянського району - задоволення інформаційних потреб різних груп читачів для забезпечення безперервної освіти, самостійного прийняття рішень і культурного розвитку на принципах доступності і оперативності, використовуючи при цьому власні та світові ресурси.

Централізована бібліотечна система вже більше ніж 20 років зустрічає своїх користувачів, допомагає опанувати їм знання, розвиває і поширює просвітницькі та соціокультурні функції. До складу ЦБС входять 8 бібліотек (5 для дорослих і 3 для дітей). Наші бібліотеки завжди відкриті для киян, насамперед для мешканців Деснянського району.

Бібліотечні спеціалісти швидко та професійно забезпечують оперативність пошуку інформації за допомогою якісно нового рівня  бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів на основі автоматизації технологічних процесів. На вас чекає інформація про життя наших бібліотек, про нові надходження, про найкращі сучасні видання.

Сподіваємось, що вас зацікавлять новини Деснянського району, його економічний, науковий та культурний потенціал, а також перспективи розвитку. На нашому сайті бібліотечні працівники мають змогу обмінятися цікавим досвідом своєї роботи, а користувачі - залишити свої повідомлення та пропозиції щодо роботи наших бібліотек. 

Бажаємо корисної та цікавої подорожі нашим сайтом!

З повагою директор ЦБС Курило Тетяна Іванівна

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter