Президент Украіни призначив голів семи районних держадміністрацій у х держадміністрацій у місті Києв

Президент Украіни призначив голів семи районних держадміністрацій у місті Києві : [в т. ч. в Деснянському р-ні Захаричева Ю. Ю.] // Хрещатик. - 2006. - 4 лип. (№93).- С. 2 .

Президент України призначив голів семи районних держадміністрацій у місті Києв

altЗгідно з підписаними у п’ятницю розпорядженнями Президента України Віктора Ющенка, головою Деснянської у місті Києві райдержадміністрації призначений Юрій Юрійович Захаричев, Подільської — Євген Олександрович Романенко, Оболонської — Вадим Сергійович Ягодка, Шевченківської — Віктор Петрович Пилипишин, Дарницької — Віталій Филимонович Сташук, Дніпровської — Олександр Миколайович Сотников, Печерської — Сергій Миколайович Сущенко. Всі вони, як уже повідомляв “Хрещатик”, обрані головами районних рад. Нагадаємо, раніше Віктор Ющенко звільнив голів Дарницької, Оболонської, Деснянської, Шевченківської, Голосіївської, Дніпровської і Печерської райдержадміністрацій у зв’язку з припиненням терміну їх повноважень.

Столичний мер Леонід Черновецький заявив, що згоден рекомендувати двох переобраних голів районних рад Києва Івана Сидорова і Володимира Мазепу на посади керівників райдержадміністрацій лише в тому випадку, якщо вони пройдуть “детектор брехні”. Про це Київський міський голова повідомив того ж дня журналістам, відповідаючи на запитання, чому саме цих посадовців він запросив першими пройти публічну перевірку на поліграфі. Щодо того, які питання все ж таки задаватимуться при цьому незвичному випробуванні, мер сказав, що, наприклад, запитає, чи будуть вони брати хабарі. “Детектор дуже чутливий інструмент, обдурити його неможливо”,— наголосив міський голова. Що ж до того, чи не вважає він порушенням закону такі перевірки, наприклад, закону про держслужбу, Леонід Черновецький відповів запитанням: “Де ви таке взяли? Який же закон не дотримується? Хочуть бути головами державних адміністрацій — хай проходять. Не хочуть — я їх не примушую”. Він також додав, що не вважатиме цих посадовців боягузами, якщо вони відмовляться від перевірки на “детекторі брехні”, а просто буде думати, що вони не щирі люди.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter