З новосіллям : [про будинок сімейного типу на основі сім’ї Діцул]

 З новосіллям : [про будинок сімейного типу на основі сім’ї Діцул] // Вісник. – 2006. - № 6 (трав.). – С. 1.
З новосіллям!

У Деснянському районі створено будинок сімейного типу

Організовано його на основі сім'ї Діцул, яка однією з перших відгукнулася на ініціативу відділу у справах сім'ї та молоді Деснянської райдержадміністрації щодо створення на території району дитячого будинку сімейного типу.

Акціонерним товариством Холдингова компанія «Київміськбуд» до Деснянської райдержадміністрації було передано чотири квартири загальною площею 306 кв.м. для розміщення дитячого будинку сімейного типу. Тепер сім'я Діцул займає весь перший поверх багатоповерхового будинку. Зараз тут проживає п'ять прийомних дітей. Всього ж любов, затишок та прихисток тут знайдуть 10-15 дітлахів. Підбір дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування здійснюється управлінням освіти та службою у справах неповнолітніх.

Кошти для облаштування дитячого будинку, придбання меблів та ремонтних робіт було виділено з районного бюджету згідно програми соціально-економічного розвитку Деснянського району на 2006 рік.

Сьогодні в Деснянському районі проживають 4 сім'ї, які взяли на

себе нелегку місію — виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це подружжя Діцул, Кононенків, Остролуцьких та Мацкевич.

 

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter