"БЛІЦ-ІНФОРМ" - ЛІДЕР ПОЛІГРАФІЇ

«Бліц-Інформ» - лідер поліграфії // Вісник. – 2004. - № 11. – С. 3.
 
"БЛІЦ-ІНФОРМ" - ЛІДЕР ПОЛІГРАФІЇ

"Холдингова компанія "Бліц-Інформ" - це лідер видавничої і поліграфічної сфери в Україні. У Холдинг входять Видавництво "Бліц-Інформ", Зразкова друкарня "Бліц-Принт", Завод картонної упаковки "Бліц-Пак", Завод м'якої упаковки "Бліц-Флекс", а також єдина в нашій країні друкарня рольового друку. Філії компанії діють у 28-ми містах України, а також у Москві. Загальна кількість співробітників "Бліц-Інформа" складає 4,5 тис. чоловік.

У компанії діє великий пакет соціальних програм, перелік яких постійно розширюється. Наприклад, організація надає своїм співробітникам можливість скористатися послугами їдальні, медичного пункту, бібліотекою, а також путівками на літній оздоровчий відпочинок і санаторно-курортне лікування. На території підприємства успішно працюють власні продовольчі магазини й аптечний кіоск, торгівля в яких ведеться без торговельної націнки за закупівельними цінами. Не останнє місце в цьому списку займають і соціальні виплати різних видів, які здійснюються за рахунок компанії (народження дитини, невідкладна хірургічна операція і т. ін.).

"Бліц-Інформ" є найбільшим та найстабільнішим підприємством Деснянського району м. Києва. Компанія динамічно розвивається відповідно до європейських стандартів і міжнародної системи якості ISO 9001. Компанія славиться чудовим колективом співробітників. У робочій біографії кожного з них "Бліц-Інформ" став синонімом поняття "успішність і професіоналізм 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter