На Троєщині відкрився Центр естетичного виховання «Гармонія»

На Троєщині відкрився Центр естетичного виховання «Гармонія» // Вісник. – 2004. - № 2 (берез.). – С. 8.
 
На Троєщині відкрився Центр естетичного виховання «Гармонія»

А розпочалося все з того, що дитяча театральна студія «Гармонія» за 9 років «виросла» з приміщення районного Центру дитячої та юнацької творчості. Замість 20 студійців на початку, студію відвідує 80

дітей. Та ще батьки, які беруть участь у виставах. В одній з вистав на сцені знаходилося 124 чоловіки. Ось тоді і було вирішено виділити студійцям частину приміщення дитячого садка по вул. Закревського, 19-б у безоплатну оренду.

— Театральна студія стала основою нового центру культури. Основна ідея, як розповіла «Віснику» директор Тетяна Чечулинська, — спільний відпочинок батьків та дітей. Поки діти займаються в студії, мама може зайнятися шейпінгом, а батько відвідати тренажерний зал.

Зараз в приміщенні йде ремонт. Але вже працюють студії акторської майстерності, вокалу, хореографії, сценічного мовлення. А у вересні відкриються майстерні: з пошиття костюмів, з виробництва декорацій, хореографічна, спортивна, вокальна, модельна (з викладанням дефіле), туристична. Педагоги Світлана Бєлова та Наталія Грибова, які створили студію, працюють за авторською програмою. Тут раді бачити всіх дітей та дорослих.

Інф. «Вісника»  
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter