Вакуленко, Олександр. «Юність» - наше майбутнє

Вакуленко, Олександр. «Юність» - наше майбутнє : [народно-спортивний ансамбль «Юність» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району] // Самоврядування Києва. – 2005. – груд. (№ 1). – С. 4
"Юність» — наше майбутнє"

Тривалий час на території мікрорайону працює народний епортивно-хореографічний ансамбль «Юність» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району.

Про роботу цього колективу розповідає педагог-організатор Олена Анатоліївна Мілютіна:

— Спортивно-хореографічний ансамбль «Юність» був створений майстрами спорту СРСР та відмінниками освіти України Тетяною та Валеріем Виноградовими у 1989 році. Базовою основою колективу стали гуртківці, які займалися акробатикою, художньою гімнастикою, аеробікою.

Діти мають можливість всебічно розвивати свої здібності, адже основним напрямком роботи колективу є творчий і фізичний розвиток дітей. Керівники намагаються розвивати у своїх вихованців художньо-естетичний смак в поєднані з фізичною досконалістю.

Завдяки тому, що нам вдалося створити оригінальні, високотехнічні норми, які користуються великим успіхом у глядачів, колектив неодноразово ставав лауреатом і переможцем багатьох конкурсів та фестивалів. Так, ансамбль «Юність» є Лауреатом Всеукраїнського фестивалю «Таланти твої, Україно» та Міжнародного фестивалю «Артек збирає друзів», Лауреатом ІІ-го, ІІІ-го та володарем Гран-прі IV-гo Міжнародних конкурсу-фестивалів «Зоряний Сімеїз».

Влітку цього року колектив став переможцем Міжнародного дитячого фестивалю «Берег Надії», а в жовтні переміг на фестивалі хореографічного мистецтва «Барвистий водограй».

Вихованці колективу приймають участь як у концертах, так і у змаганнях. У травні 2005 року на Чемпіонаті України з фітнесу здобули бронзову медаль серед дівчат.

За період існування наш колектив здобув понад 50 золотих, 41 срібну, 20 бронзових медалей Чемпіонатів та Кубків України з аеробіки, фітнесу, акробатики.

Звичайно, працюємо не заради медалей та почестей. Головним орієнтиром для нас, крім дозвілля дітей, є естетичне виховання юних талантів, адже підростаюче покоління — це наше майбутнє.

Олександр Вакуленко.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter