Дакалівський, Володимир. Коли депутат – книголюб

Дакалівський, Володимир. Коли депутат – книголюб : [депутат Київради 27-го виборчого округу Михайло Поживанов виділив на ремонт Деснянської районної бібліотеки ім. В. Кучера 75 тисяч гривень] // Вечірній Київ. – 2003. – 25 груд. – С. 4
 
Коли депутат - книголюб

Працівники Деснянської районної бібліотеки ім. Василя Кучера, що на вулиці Академіка Курчатова, тепер дивляться в майбутнє з оптимізмом: депутат Київради від 27-го виборчого округу Михайло Поживанов виділив на ремонт закладу 75 тисяч гривень. Бібліотеку в стислі терміни відремонтували, а на 2,5 тисячі гривень, наданих депутатом додатково, придбали нові книжки.

До речі, про надходження: на 90 відсотків нині бібліотеки поповнюються російськомовним примітивним чтивом. Оскільки Михайло Поживанов долучився до бібліотечної справи, хотілося б, аби він, та й інші міські депутати порушили проблему комплектування столичних бібліотек на сесії Київради. І таке звернення невипадкове. У його книзі «У майбутнє треба дивитися очима правди й добра» прочитав, що, виїжджаючи в закордонні відрядження, він насамперед відвідує бібліотеки тієї країни, де перебуває. Переконаний, що професор Поживанов знається не лише на технічній, а й на художній, історичній літературі. Отож допомогти може зі знанням справи.

Володимир ДАКАЛІВСЬКИЙ
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter