Котляренко, Оксана. Зустріч грацій

Котляренко, Оксана. Зустріч грацій : у Києві відбувся відкритий чемпіонат Деснянського району з художньої гімнастики (в загальноосвітній школі № 313) // Вечірній Київ. - 2011. - 15 лют. (№ 22). - С. 6.
 
Зустріч грацій
У Києві відбувся відкритий чемпіонат Деснянського району з художньої гімнастики

Оксана Котляренко
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

    Минулої суботи в загальноосвітній школі №313 відбувся міжнародний турнір з художньої гімнастики. Побували на ньому й кореспонденти «Вечірки».
311 до 13 лютого на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2006-2011 роки Деснянського району було проведено відкриту першість Деснянського району (IV міжнародний дитячий турнір) з художньої гімнастики «Золота мрія-2011».
Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації як організатор змагань та тренери районної Дитячо-юнацької спортивної школи №18 доклали чималих зусиль, аби юні талановиті спортсменки мали змогу показати себе. На кілька днів звичайна школа перетворилась на спортивну арену тендітних, струнких гімнасток, які граційно виконували вправи з м'ячем, стрічкою, булавами, обручем.
    Схвильовані батьки допомагали дівчатам перевдягатись у блискучі костюми, накладалі/ на їхні обличчя макіяж. Наймолодші гімнастки демонстрували дивовижну вправність і виконували такі комбінації, які не до снаги багатьом дорослим. І, як буває на змаганнях, конкурентки вітали одна одну з перемогою та підтримували своїх товаришок.
    - Усі дівчата виявили неабияку мужність, а найкращих ми нагородили цінними подарунками, - розповіла «Вечірці» головний суддя змагань, старший тренер ДЮСШ-18 Надія То-пільська. - Головна мета заходу - заохотити майбутніх чемпіонок до перемог, а також пропагувати здоровий спосіб життя та культ спорту в кожній родині.
У турнірі взяли участь 193 спортсменки з різних міст України та близького зарубіжжя, зокрема з Росії, Молдови, Білорусі. Гімнастки змагались у таких вікових категоріях: 2004, 2003 - 3 розряд, 2002, 2001 - 2 розряд, 2000,1999 - 1 розряд та 1998,1997, 1996-КМС.
    Серед гостей чемпіонату були перший заступник голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Вадим Костюченко та в.о. начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Деснянської РДА Тетяна Кукса
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter