У парку Кіото висадили 80 сакур

У парку Кіото висадили 80 сакур : [в Деснянському р-ні столиці в парку Кіото керівництво КМДА з членами японської делегації, зеленбудівцями та громадськістю висадили 80 сакур] // Хрещатик. - 2011. - 17 листоп. (№ 170). - С. 2.
 
У парку Кіото висадили 80 сакур


Учора в Деснянському районі столиці в парку Кіото керівництво КМДА з членами японської делегації, зеленбудівцями та громадськістю висадили 80 сакур. Наразі на алеї довжиною майже кілометр вже висаджено 360 таких дерев.
"Парк Кіото — це справжній оазис японської культури у столиці, який ми створили на знак сорокалітньої дружби між містами-побратимами Києвом та Кіото. Багато робіт виконано з благоустрою та облаштування парку, проте ми й надалі разом з японськими фахівцями працюватимемо над його покращенням. Не маю сумнівів у тому, що цей парк стане одним із найулюбленіших місць відпочинку для киян, гостей столиці та прогулянок для наречених", — сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.
Також він зауважив, що алея сакур у парку Кіото — це ще один крок на шляху розвитку зелених зон Києва, та нагадав присутнім, що голова КМДА Олександр Попов саме зараз перебуває з робочим візитом у японському місті Кіото.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter