З неба у святкових шатах Миколай дари несе

9.12.2011

           З неба у святкових шатах Миколай дари несе

           „Ти, дідусю Миколаю,

            Йди до нас, тебе благаєм.

            Ми тебе весь рік чекали,

            Все з віконця виглядали”,

- такою привітальною піснею у виконанні вихованців дитячого закладу № 176 розпочалося 19 грудня казкове свято „З неба у святкових шатах Миколай дари несе” у бібліотеці № 119 для дітей.

 „Високо-високо в небі у зимову ніч 19 грудня можна почути срібні дзвіночки  - то на санчатах їде Святий Миколай. Їдуть золоті санчата поміж зірочками, переїджають із хмарки до хмарки, дзвоники ніжно дзвонять, а місяць весело посміхається. Кожній чемній дитинці кладе Чудотворець під подушечку бажані подарунки,” – зачаровано маленькі гості слухали бібліотекаря Карпінську Н. О., яка в образі Зимової Феї розповіла про добрі та милосердні вчинки Святого Миколая.


Мальовнича книжкова виставка „Святий щедрий Миколай йде щороку в рідний край”, оформлена бібліотекарем Шевченко С. Ю., ознайомила дошкільнят із цікавими творами та яскравими ілюстраціями про Миколая Чудотворця – доброго друга та захисника дітей.

Малята добре підготувалися до свята: в бібліотеці лунали пісні і віршики про зиму та Святого Миколая, колядки і щедрівки, а літературна гра „Казка – це світ чарівний і незвичний” показала плідність давньої співпраці дитячої бібліотеки і дошкільного закладу – так блискуче маленькі читачі відгадували казки й казкових героїв.

За працелюбність, вихованість, чемність малюки одержали очікувані подарунки і подякували за це Святому Миколаю:

„Дякуємо тобі, Святий Миколаю.

Приходь знов до нас із раю.

Принеси нам дари

Кожному до пари:

Цукерки смачненькі,

Булочки пухкенькі,

Книжечок багато

Читати у свято.”
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter