У Деснянському районі визначено кращого волонтера 2011 року

У Деснянському районі визначено кращого волонтера 2011 року : [кращі волонтери Центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді - учениці 8-а класу с/ш № 119 Таїсія Сорока, Анна Розумна та учень 10-б класу с/ш № 275 Михайло Чекалдін] // Хрещатик. - 2012. - 17 січ. (№ 4). - С. 4 . 

 

У Деснянському районі визначено кращого волонтера 2011 року

Серед волонтерів Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Деснянського району переважно учні 7—10 класів загальноосвітніх шкіл та студенти. Жодний захід соціальної спрямованості не обходиться без них. Молодіжна толока, фестиваль для дітей та молоді з особливими потребами “Повір у себе”, День Незалежності, День молоді, День сім’ї, День захисту дітей та інші збирають молодь, яка прийняла рішення зробити особистий внесок у вирішення соціальних проблем.

Щороку за традицією у Деснянському районі визначають найкращих волонтерів за підсумками діяльності. Кращими волонтерами 2011 року стали учениці 8-а класу середньої школи № 119 Таїсія Сорока, Анна Розумна та учень 10-б класу середньої школи № 275 Михайло Чекалдін.

Кожен прийшов до Центру своїм шляхом. Ставши слухачами школи волонтерів, яку організовано при закладі, вони все більше дізнавалися про роботу соціального працівника, яка їм сподобалася. Сьогодні вони думають про те, щоб обрати цю професію у майбутньому.

У Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Деснянського району соціальні працівники мають усі можливості для реалізації цікавих молодіжних соціальних програм різних напрямків, програм для дітей, проведення профілактичних тренінгів та навчань.
Окрім цього, усіх охочих запрошують до Школи волонтерів.

Адреса Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Деснянського району: вул. Бальзака, 16-б, тел.: (044) 515-66-00

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter