На Троєщині зібрали кошти на лікування 11-річної дівчинки, яка проживає у мікрорайоні

 На Троєщині зібрали кошти на лікування 11-річної дівчинки, яка проживає у мікрорайоні : [Тетянці Чабанюк, яка хворіє на рак, були зібрані кошти на благодійному марафоні у Деснянському парку Києва, організованому об'єднанням громадян "За Троєщину"] // Хрещатик. - 2012. - 19 січ. (№ 6). - С. 2. 

 

На Троєщині зібрали кошти на лікування 11-річної дівчинки, яка проживає у мікрорайоні


На Старий Новий рік у Деснянському парку Києва пройшов благодійний марафон, організований об’єднанням громадян “За Троєщину”. В заході взяли участь творчі, пісенні й танцювальні колективи, команда КВК, козацький гурт, заслужені артисти України. Усі учасники заходу, волонтери, організатори та жителі Троєщини у цей день об’єднались заради допомоги маленькій мешканці району — 11-річній Тетянці Чабанюк, яка хворіє на рак. Зібрані під час марафону кошти були направлені на її лікування.

Для дітей активісти об’єднання та волонтери організували майстер-класи зі складання об’ємних фігур із паперу (оригамі та кусудамі), виготовлення в’язаних аксесуарів для оселі (в’язання), іграшок із шерсті (фелтінг або валяння) та ліплення з полімерної глини.
Об’єднання громадян “За Троєщину” приготувало подарунки для всіх дітей, які прийшли до Деснянського парку. Кожен маленький учасник новорічних конкурсів отримав запрошення на атракціон “Київська карусель”, що на Хрещатику, а переможці — солодкі подарунки.
Загалом на заклик організаторів допомогти хворій дівчинці відгукнулись близько 5 тисяч мешканців мікрорайону Троєщина.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter