Виставку різдвяних янголяток та новорічних вертепів відвідали школярі Деснянського району

Виставку різдвяних янголяток та новорічних вертепів відвідали школярі Деснянського району : [виставка розгорнулася на базі зразкового музею "Хата моєї бабусі", який при Центрі дитячої та юнацької творчості по вул. Шолом-Алейхема, 15а] // Хрещатик. - 2012. - 20 січ. (№ 7). - С. 4.

 

Виставку різдвяних янголяток та новорічних вертепів відвідали школярі Деснянського району

Фігурки янголяток, новорічні вертепи та різдвяні свічки, які розмістилися на виставці "Вас вітають янголи, новорічні вертепи та різдвяні свічки" при Центрі дитячої та юнацької творчості Деснянського району, своїми руками створювали вихованці та викладачі Центру. І не тільки ті, які відвідують гуртки прикладного мистецтва. Серед експонатів — фігурки, які пошили та змайстрували дівчатка хореографічних та вокальних колективів. Вони з радістю відгукнулися на пропозицію організатора виставки — методиста краєзнавчо-екологічного відділу Євгенії Тарасенко створити різноманітні різдвяні фігурки та композиції з дерева, паперу та тканини.
Виставка розгорнулася на базі зразкового музею "Хата моєї бабусі", який при Центрі дитячої та юнацької творчості існує понад 20 років
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter