Університет третього покоління: з виходом на пенсію життя тільки починається!

Університет третього покоління: з виходом на пенсію життя тільки починається!


Нещодавно для студентів Університету третього покоління Лісового масиву відбулися урочисті святкування нового року.

Захід проходив за ініціативою громадської організації «Деснянська слобода» та її керівника Олександра Ліщенка. Студенти факультетів хорового співу, танців і прикладного мистецтва старанно підготувалися до святкового вечора. Так, студенти факультету хорового співу виконували популярні колядки та щедрівки, факультету танців - показали свої найкращі танцювальні номери, а прикладного мистецтва - організували виставку своїх виробів.

Вечір проходив у теплій та дружній атмосфері. Гості заходу мали змогу взяти участь у різних конкурсах та цікавих вікторинах. Тут навіть була справжня дискотека!

- Наші студенти показують гарний приклад іншим, що життя може бути різнобарвним і цікавим. Навіть у похилому віці можна займатися улюбленою справою, знайти собі хобі до душі та нових друзів, і з користю проводити вільний час. Вчитися ніколи не пізно, і з виходом на пенсію-життя тільки починається, - цитує кредо студентів Університету третього покоління Олександр Ліщенко. По завершенні вечора голова «Деснянської Слободи» особисто вручив своїм підопічним новорічні подарунки.

Ольга ГОЛИНСЬКА

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter