Разом і в будні і у свята (святкова зустріч клубу "Ветеран")

 
Разом і в будні і у свята


22 лютого учасники клубу «Ветеран» в черговий раз зібралися в офісі «Перспективи» на святкову зустріч до Дня захисника Вітчизни.
Голова правління соціального центру Геннадій Виходцев привітав ветеранів зі святом: «Своїм життям ми завдячуємо тим, хто брав безпосередню участь у воєнних діях, тим, хто в нелегкий час кував перемогу в тилу нашої Батьківщини. Наше покоління 60-х виросло і будувало своє життя на ваших подвигах, на¬слідувало ваш патріотизм, відвагу та мужність. Ми продовжуємо так само виховувати своїх дітей та онуків. Велике вам спасибі за те, що ви є! І дай Бог вам довголіття, міцного здоров'я, домашнього затишку, тепла», - побажав Геннадій Виходцев і вручив ветеранам подарунки до свята.
Щирі привітання у цей вечір прозвучали від активних та відпо¬відальних жінок, які допомагають ветеранам Лісового масиву - голів ветеранських організацій ЖЕК №№302, 303 і 304 - Валентини Писаренко, Тамари Ксеніч та Наталії Цукур. Учні 6-Б класу ЗОШ №218 висловили свою повагу ветеранам Лісового і присвятили їм вірш, який зачитала Валентина Никонівна Писаренко.
... Щоб не спіткали вас в житті невдачі і неправда, Щоб не сивіли скроні від образ і горя. Щоб у господі хліб був і до хліба, Щоб не була важкою ваша доля... Ми щиро хочемо, щоб всі ви посміхнулись, Щоб лиця ваші не були сльозами вмиті. Щоб дітей, онуків мали ви здорових, Красивих, ніжних, як волошки в житі! Святковий концерт з нагоди свята розпоїнського товариства сліпих (УТОС) у Деснянському районі. У цій організації перебуває на обліку 165 інвалідів по зору 1 групи (повністю незрячі), інші - інваліди 2 групи з невеликим залишковим зором. Більшість із них - соціаль¬но незахищені люди похилого віку, які потребують матеріальної та моральної допомоги від суспільства. Незважаючи на це, учасники ансамблю УТОС уміють радіти життю і завжди заряджають позитивним настроєм інших.
Найактивніші учасники клубу «Ветеран» Тамара Ксеніч та Людмила Баранова приві¬
тали всіх зі святом і виконали улюблені вій¬ськові та народні пісні. Чудовий спів Тамари Іванівни та Людмили Іванівни стає окрасою багатьох заходів, на які збираються ветерани. Цих скромних, чарівних, добрих, душевних жінок поважають, люблять і цінують всі, хто їх знає: і ветерани, і колеги, і сусіди.
Вечір закінчився. Попереду - нові будні та нові свята. І знову будуть зустрічі у клубі, де завжди можна побачити друзів, однодумців. Адже спілкування потрібне людині у будь-якому віці та за будь-яких обставин. У клубі «Ветеран» завжди раді новим знайомствам.
Записатися в клуб «Ветеран» можна за тел. 592-76-12 або завітавши до Соціального центру «Перспектива» за адресою вул. Мілютенка, 19, приміщення кінотеатру «Росія»


 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter