У Деснянському районі пройде Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012

У Деснянському районі пройде Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012 : [урочисте відкриття І районного етапу наймасовішого в історії України футбольного турніру серед учнів середніх ЗНЗ, присвячений Євро-2012, пройшло у школі № 270] // Хрещатик. - 2012. - 23 берез. (№ 41). - С. 4.

 

У Деснянському районі пройде Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012

У Деснянському районі стартував наймасовіший в історії України футбольний турнір серед учнів середніх ЗНЗ, присвячений Євро-2012. Урочисте відкриття І районного етапу турніру пройшло у школі № 270. Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012 проводиться за олімпійською системою. Участь у першому етапі змагань на добровільних засадах беруть понад 20 тисяч команд загальноосвітніх навчальних закладів міст та селищ України. Передбачається, що за перемогу у Національному турнірі змагатиметься понад 300 тисяч школярів, які зможуть відчути себе безпосередніми учасниками ХІV чемпіонату Європи з футболу. Вирішальний матч турніру пройде на НСК "Олімпійський", арені майбутнього фіналу Євро-2012.

Після урочистого відкриття відбулося оголошення учасників змагань та проведення жеребкування І етапу Кубка. Загалом у турнірі візьмуть участь 32 команди навчальних закладів Деснянського району. Ігри проходитимуть на базі шкіл № 308, № 270, гімназії № 273 та спеціалізованої школи № 301 і розпочнуться у суботу 24 березня, а завершаться 1 квітня. Команди-учасниці Кубка району нагороджуватимуть грамотами та дипломами, а команда-переможниця здобуде право представляти район на ІІ міському етапі Кубка та отримає квитки на матч за участю футбольного клубу "Динамо" (Київ). Фінал всеукраїнських змагань відбудеться 20 травня на НСК "Олімпійський". Переможці Національного Кубка шкільного футболу отримають квитки на фінал Євро-2012

 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter