У Деснянському районі впроваджуватимуть європейські стандарти спільно з литовцями

У Деснянському районі впроваджуватимуть європейські стандарти спільно з литовцями : [в рамках візиту литовської делегації міста Друскінінкай відбулася зустріч з головою Деснянської РДА Віктором Жеребнюком, на якій підписано протокол про співпрацю]  // Хрещатик. - 2012. - 3 квіт. (№ 46). - С. 4. 
 
У Деснянському районі впроваджуватимуть європейські стандарти спільно з литовцями

imagesДеснянський район відвідала делегація міста Друскінінкай (Литовська Республіка), до складу якої увійшли заступник мера самоврядування Друскінінкай Кристина Мішкинене та Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтєкунас. В рамках візиту відбулася зустріч з головою Деснянської РДА Віктором Жеребнюком. На сьогодні Друскінінкай — це міжнародний сучасний курорт з високим рівнем життя та широким асортиментом високоякісних оздоровчих і туристичних послуг. Досягти таких значних результатів за незначний проміжок часу (11 років) самоврядуванню Друскінінкай вдалося шляхом залучення інвестиційних коштів, для чого були розроблені довгострокова Стратегія розвитку міста на 13 років та інвестиційні проекти на оновлення як міської, так і всієї туристичної інфраструктури.

 Результатом зустрічі стало підписання головою Деснянської РДА Віктором Жеребнюком та заступником мера самоврядування Друскінінкая Кристиною Мішкинене протоколу про наміри розвивати довгострокові і всебічні торговельно-економічні, туристичні, інформаційні, культурні та інвестиційні зв’язки. В рамках співпраці в подальшому передбачаються обмін делегаціями і фахівцями у різних галузях торговельно-економічної та іншої діяльності, участь у ярмарках, виставках, масових заходах, розглядатимуться і перспективи співпраці у галузі туризму.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter