У Деснянській РДА відбувся тренінг "Гендерну освіту - молоді і дітям"

У Деснянській РДА відбувся тренінг "Гендерну освіту - молоді і дітям" : [захід організований ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА, Центром у справах сім'ї, молоді та спорту Деснянської РДА спільно з ГО "Київська школа рівних можливостей"] // Хрещатик. - 2012. - 4 квіт. (№ 47). - С. 4.

 

У Деснянській РДА відбувся тренінг "Ґендерну освіту — молоді і дітям"

imagesЗахід організований ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА, Центром у справах сім'ї, молоді та спорту Деснянської РДА спільно з ГО "Київська школа рівних можливостей". Учасниками та слухачами тренінгу з впровадження гендерної політики у Києві стали викладачі шкіл району, працівники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, Центру у справах сім'ї та жінок, служби у справах неповнолітніх, інших структурних підрозділів Деснянської РДА.

Виконавчий директор ГО "Київська школа рівних можливостей", інспектор з гендерних питань Ірина Конченкова на прикладі інших держав розповіла про створення рівних можливостей для жінок та чоловіків у суспільстві, запропонувала слухачам сучасні форми і методи роботи серед дітей та молоді щодо впровадження засад гендерної рівності. Учасники семінару-тренінгу взяли участь у обговоренні презентації "Що таке гендер і з чим його їдять?", переглянули фільм "Незручна тема. Традиційне ґендерне виховання"; працюючи у групах, виконали практичні завдання, спрямовані на формування гендерної культури

 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter