У Деснянському районі пройшов І відкритий фестиваль дитячо-юнацької творчості "Наша родина"

У Деснянському районі пройшов І відкритий фестиваль дитячо-юнацької творчості "Наша родина" : [започаткував фестиваль освітньо-культурний центр "Дивосвіт" за сприяння Деснянської РДА та Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді] // Хрещатик. - 2012. - 13 квіт. (№ 53). - С. 4.

У Деснянському районі пройшов І відкритий фестиваль дитячо-юнацької творчості “Наша родина”

До фестивалів дитячо-юнацької творчості, які вже стали традиційними у Деснянському районі, додався ще один — “Наша родина”. Захід одразу ж заявив про себе на повний голос, представивши творчість дитячих художніх колективів при клубах за місцем проживання з усіх районів столиці. Започаткував І відкритий фестиваль дитячо-юнацької творчості “Наша родина” освітньо-культурний центр “Дивосвіт” за сприяння Деснянської РДА та Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Понад 500 вихованців дитячих творчих колективів клубів за місцем проживання Подільського, Печерського, Голосіївського, Оболонського, Солом’янського, Дарницького, Святошинського та Дніпровського районів подарували глядачам справжнє свято мистецтва. Хореографічні композиції “Нічний Париж”, “У самовара”, “Велика перерва”, “Dance mix”, “Китайський хіп-хоп”, “Весела гусінь”, “Метелики” у виконанні юних танцюристів та спортсменів подарували глядачам радість.
У виконанні почесних гостей фестивалю заслужених артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків прозвучала пісня “Родина”, ставши своєрідним гімном фестивалю. Кожен колектив за участь у І відкритому фестивалі дитячо-юнацької творчості “Наша родина” був нагороджений дипломом та солодкими подарунками.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter