Під час Балу випускників в Деснянському районі зафіксовано рекорд України

Під час Балу випускників в Деснянському районі зафіксовано рекорд України : [випускники отримали від голови Деснянської РДА Віктора Жеребнюка торт вагою у 1 тонну 100 кілограмів та довжиною в 15 метрів] // Хрещатик. - 2012. - 11 трав. (№ 63). - С. 3.
 
Під час Балу випускників в Деснянському районі зафіксовано рекорд України
 

 Під час Балу випускників 2012 року зафіксовано рекорд України — найбільший торт вагою у 1 тонну 100 кілограмів та довжиною в 15 метрів. Саме такий сюрприз отримали випускники від голови Деснянської РДА Віктора Жеребнюка.

 За словами Віктора Миколайовича, влада району хотіла, аби свято стало цікавим і запам’яталося на все життя. Солодощами ласували не лише школярі та гості свята, а й маленькі та дорослі мешканці району, які відзначили неймовірний вигляд, смак і аромат торту. Кондитери, а це дві бригади по 30 чоловік, працювали над створенням кулінарного шедевру 3 дні. За словами очевидців, солодким сюрпризом залишилися задоволені всі.

 До слова, торт став другим рекордом, який у Деснянському районі зафіксовано протягом одного тижня. Першою удостоїлася честі потрапити до книги рекордів України найдовша алея сакур у парку Кіото — її довжина 987,45 метра.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter