У Деснянському районі пройшла акція до Дня пам'яті людей, які померли від СНІДу

У Деснянському районі пройшла акція до Дня пам'яті людей, які померли від СНІДу : [акція пройшла у парку "Деснянський" за підтримки Деснянської РДА] // Хрещатик. - 2012. - 30 трав. (№ 73). - С. 4. 
 
У Деснянському районі пройшла акція до Дня пам’яті людей, які померли від СНІДу 

 “Єднаємось заради життя!”. Під таким гаслом за підтримки Деснянської РДА у парку “Деснянський” пройшла акція до Дня пам’яті людей, які померли від СНІДу. Її мета — привернути увагу громадськості до проблем ВІЛ/СНІДу та сформувати толерантне ставлення до ВІЛ-позитивних людей.

 Під час акції її організатори — Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Деснянського району, районна організація Товариства Червоного Хреста, Всеукраїнська благодійна організація “Конвіктус Україна”, ГО “Клуб “Еней”, Благодійний фонд “Світ без залежності”, Всеукраїнський благодійний фонд “Мир та добробут” — надавали безкоштовні консультації з питань ВІЛ/СНІДу, презентували свою роботу щодо надання послуг малозахищеним верствам населення, а також розповсюджували тематичні інформаційні матеріали про шляхи передачі СНІДу та інших соціально-небезпечних хвороб.

 Крім того, усі бажаючи мали змогу пройти експрес-тестування на ВІЛ у спеціально обладнаній амбулаторії.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter