У парку Дружби народів відкрився «Екстрим-парк»

У парку Дружби народів відкрився «Екстрим-парк» : [в рамках спортивно-мистецького проекту «Спорт і мистецтво – гармонія майбутнього» (Стратегія розвитку Деснянського р-ну до 2025 р.) пройшов фестиваль екстремальних видів спорту «Київ Х-Park-Fest» на території «Екстрим-парку» ] // Нова Троєщина. – 2012. - № 11. – С. 4.
 
У парку Дружби народів відкрився "Екстрим-парк"
 
З нагоди святкування Дня Києва та Дня столиці у парку Дружби народів на території «Екстрим-парку» в рамках спортивно-мистецького проекту «Спорт і мистецтво - гармонія майбутнього» пройшов фестиваль екстремальних видів спорту «Київ X-Park-Fest».
Гостей та учасників фестивалю привітали голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та перший заступник голови Деснянської райдер-жадміністрації Вадим Костюченко.
- «Екстрим-парк» - це прекрасний проект, який міська влада з радістю допомогла реалізувати. Я дуже вдячний ініціаторам створення «Екстрим-парку» і хочу
запевнити, що подібних об'єктів у столиці з'являтиметься все більше. Ми хочемо створити цілу мережу сучасних європейських майданчиків, де молодь зможе безперешкодно займатися улюбленими видами спорту протягом всього року. Таким чином, ми зробимо спорт доступнішим, а дозвілля молоді - змістовнішим, - зазначив Олександр Попов.
До послуг відвідувачів«Екстрим-парку» - воднолижна канатна дорога, вейк-парк, байдарки, катамарани, каное, тренажерний зал, настільний теніс, настільний хокей, моторик-парк (стежка здоров'я), більярд, міні-гольф, квадроцикли, батутний парк, джампери, мотузковий парк «Спайдер-Сіті», скалодром, воркаут парк, тир, велоса-фарі, майданчик для пейнтболу, клуб бігу, дитячий спортмайданчик та багато іншого.
Фестиваль став справжнім святом екс-триму. Любителі активного відпочинку та екстремальних видів спорту побачили видовищні турніри, змагання-шоу на 29 екстремальних майданчиках, відкриті чемпіонати Києва з екстремальних видів спорту (памп-треку, стріт-воркауту, біг-джампінгу, фрірангу, пляжного волейболу, слеклайну, скімборду, пейнтболу, бол-дерінгу), яскраве шоу-маскарад на воді, а також вечірній фан-джем у вінч-парку під музичний супровід від «Вінампдіджейс», які тривали до пізнього вечора.
- Підтримка спорту, який до вподоби деснянцям, для нас є дуже важливою, адже Стратегією розвитку Деснянського району до 2025 року спорт та здоров'я киян визначені одними з основних пріоритетів. Важливим для нас є і розвиток екстремальних видів спорту, якими цікавиться все більше молоді, - зазначив Вадим Костюченко.
У рамках фестивалю відбувся концерт за участі популярних українських гуртів «Тартак» та «Скай».

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter