Сухорончак, Наталка. На Троєщині побільшає дитячих та спортивних майданчиків

Сухорончак, Наталка. На Троєщині побільшає дитячих та спортивних майданчиків : за сприяння секретаря Київради (Г. Гереги) тут встановлять 30 нових ігрових комплексів // Хрещатик. - 2012. - 22 черв. (№ 82). - С. 2
 
На Троєщині побільшає дитячих та спортивних майданчиків
images

За сприяння секретаря Київради тут встановлять 30 нових ігрових комплексів

Чимало київських школяриків під час канікул оздоровлюються у таборах, проте дуже багато дітей залишаються у місті і потребують цікавого дозвілля. На жаль, далеко не всі батьки можуть забезпечити його своїм чадам, і більшість часу малеча проводить у дворах. Юним мешканцям будинків N№ 4, 18, 22-А та 34, що на проспекті Маяковського, пощастило, днями у їхніх дворах відкрито чотири нових ігрових та спортивних майданчиків.

Обновки з’явились завдяки старанням заступника Київського міського голови — секретаря Київради Галини Гереги. Найближчим часом, за словами Галини Федорівни, у Деснянському та Дніпровському районах міста буде встановлено 30 нових комплексів — 20 дитячих та 10 спортивних.


“З цими двома районами пов’язане моє життя. Тут я навчалася, здобула освіту, отримала першу роботу, розпочала свій бізнес. І до сьогодні я постійно беру участь у їх житті. Зокрема, розпочала втілення низки соціальних програм, спрямованих на розвиток цих територій та поліпшення життя мешканців,— зауважила Галина Герега під час відкриття спортивного майданчика на проспекті Маяковського, 4.— Однією з перших програм — встановлення дитячих та спортивних майданчиків біля будинків. Я дуже хочу, щоб наші дітки були щасливими та здоровими”.


Будинок на проспекті Маяковського, 4, як і інші адреси, вибрали не випадково — район щільно забудований, і дітям не вистачало місць для відпочинку та занять спортом. Крім нового спортивного комплексу, там встановили та пофарбували огорожу баскетбольного майданчика. Також дітям подарували нові футбольні м’ячі.


“Ми дбаємо про наш дитячий майданчик, але у будинку, та й у сусідніх, дуже багато дітей різного віку. Тому подекуди малеча стоїть у черзі, аби покататись на гойдалках. Тож ми дуже раді, що нам встановили новий спортивний комплекс, і діти будуть гратися тут досхочу”,— розповіла “Хрещатику” мешканка будинку, член правління ЖБК “Кристал-16” Наталя Метлашевська.


У той час, коли діти випробовували нові драбинки-турніки та бавилися з веселим аніматором, їхні батьки та бабусі скористалися з нагоди, аби поспілкувалися із Галиною Федорівною та подякувати їй за увагу до життя мікрорайону

Наталка Сухорончак “Хрещатик” 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter