Відбулися змагання зі стрітболу

Відбулися змагання зі стрітболу : [у Спортивному містечку «Олімпійське літо – 2012» на території ЗОШ № 276 16 червня пройшли змагання з вуличного баскетболу] // Нова Троєщина. – 2012. - № 12. – С. 4.
 
Відбулися змагання зі стрітболу
У суботу, 16 червня, спортмайданчики школи № 276, на території якої проходить акція Спортивне містечко «Олімпійське літо - 2012», приймали змагання зі стрітболу. Стрітбол - вуличний баскетбол - популярний на сьогодні серед молоді вид спорту. Від баскетболу стрітбол відрізняє невелика різниця у правилах та власне урбаністичні акценти у веденні гри.
Своє бажання стати учасниками змагань виявило 8 команд району. Після напружених і видовищних баталій у фінал турніру вийшли команди «Яціартсетер» та «Нонейм». Отже на кінець змагань трійка команд-призерів виглядала наступним чином: І місце виборола команда «Яціартсетер», II місце посіла команда «Нонейм», а III - команда «Янтблад».
В перерві між груповими іграми та іграми на виліт було проведено конкурс триочкових кидків, де гравцям пропонувалось за хвилину забити якомога більше м'ячів. Перемогу в цьому конкурсі святкував Максим Баловень.
Справжньою окрасою турніру став конкурс слемданків. Всі його учасники показали високий рівень підготовки: їх польоти над кільцем захоплювали дух у глядачів і змушували неодноразово хапатися за голову. У захоплюючому протистоянні перемогу здобув Андрій Жеребко.
Усі призери змагань отримали кубки, грамоти, медалі, а команда-переможниця на додачу до всього отримала ще й «смачний приз» - похід до пі церії.
Вуличні майданчики завжди були тими стартовими лініями, після яких починалися злети видатних спортсменів. І хто знає, можливо учасники саме цих змагань роблять перші кроки своєї майбутньої спортивної кар'єри. Вітаємо переможців!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter